به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، بهروز آقایی اظهار کرد : این سیلو در مرحله نخست با ظرفیت 150 هزار تن بهره برداری می شود و در مراحل بعدی قابلیت افزایش تا 400 هزار تن را دارد.
این مقام مسئول تصریح کرد: این سیلو به دو دستگاه برج تخلیه غلات مجهز خواهد شد که هر دستگاه بیش از هزار تن در ساعت تخلیه خواهد کرد.
آقایی گفت : ترمینال غلات در بندر چابهار دارای یک اسکله تخصصی است که قابلیت پذیرش کشتی های بالاتر از 120 هزار را برخوردار است.
مدیر کل اداره بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان افزود : انتقال غلات از برج های تخلیه تا سیلو به صورت مکانیزه و گالری های کاملاً محسور شده با رعایت موازین زیست محیطی خواهد بود.
آقایی گفت : امضای تفاهم نامه سرمایه گذاری بخش خصوصی در احداث ترمینال مکانیزه مواد معدنی در بندر شهید بهشتی چابهار به عنوان اولین ترمینال مکانیزه کشور با ظرفیت بیش از هزار و 500 تن در ساعت، صادرات مواد معدنی را برای صادرکنندگان کشور رقابت پذیرتر و اقتصادی خواهد کرد.
مدیر کل اداره بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان گفت: این ترمینال به طور قطع در سال های اولیه راه اندازی، ترافیک بار قابل توجهی را برای این بندر ایجاد خواهد کرد.
آقایی اظهار کرد: با توجه به مواد معدنی با خلوص بالای استان سیستان و بلوچستان و افغانستان و حجم صادرات بیش از 14 میلیون تن سنگ آهن و حجم صادراتی سنگ های زینتی و مواد معدنی مسی و آلومینیوم به کشور چین، این ترمینال در هر ساعت قابلیت بارگیری بیش از هزار و پانصد تن در ساعت را فراهم می کند.
انتهای پیام/