طرح «قرارگاه جوادالائمه» در چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: طرح قرارگاه جوادالائمه در راستای مقابله با مواد مخدر و مناطق آلوده در استان اجرا می‌شود.
  • سه شنبه 7 دی 1395 ساعت 1:20
طرح «قرارگاه جوادالائمه» در چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سردار رضا محمدسلیمان پیش از ظهر دیروز در شورای مبارزه با مواد مخدر در محل استانداری، اظهار داشت: طرح قرارگاه جوادالائمه به منظور استفاده از ظرفیت بسیج در راستای مبارزه با مواد مخدر و مقابله با مناطق آلوده در 6 گام طراحی شده است.

وی افزود: شناسایی، بسترسازی، آگاه‌سازی، اقدام قاطع، درمان و صیانت 6 گام این طرح هستند.

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با اشاره به شناسایی معتمدان محلی و سازماندهی آن‌ها به منظور تشکیل هسته اولیه مبارزه با مصرف و توزیع مواد مخدر در محلات به عنوان نخستین گام این طرح بیان کرد: تهیه بانک اطلاعاتی در زمینه‌ آسیب‌ها و آلودگی‌های محلات، معتادان، توزیع‌کنندگان و قاچاقچیان و ظرفیت‌های محلی مثل اماکن، خیران و مشاغل در قالب این طرح انجام می‌شود.

محمدسلیمان با اشاره به ضرورت ایجاد هماهنگی بین مراجع ذیربط و مرتبط و پیش‌بندی زمان‌بندی برنامه‌ها و خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح در استان آماده‌سازی فرهنگی و اجتماعی و نیز فضاسازی در 4 حوزه اطلاعاتی، سازندگی، فرهنگی - اجتماعی و بهداشتی به عنوان گام دوم در برنامه قرار دارد.

وی زمان پایان گام دوم را 2 ماه عنوان و تصریح کرد: ایجاد فضای انذار و تبشیر در میان معتادان و قاچاقچیان، ایجاد زمینه برای حرکت‌های خودجوش مردمی در راستای مطالبه از مسئولان برای پاکسازی محلات از مواد مخدر و ایجاد امنیت برای جوانان و آگاه‌سازی و تبلیغات هماهنگ و گسترده در عرصه رسانه‌ای و محلی در گام سوم به مدت 3 ماه عملیاتی می‌شوند هر چند این برنامه‌ها در طول اجرای طرح نیز استمرار دارند.

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری افزود: پاکسازی اماکن آلوده با هماهنگی‌های قانونی، تبدیل این مناطق به مراکز مشاوره، دستگیری قاچاقچیان و معرفی آن‌ها به مراجع قضایی، اعزام معتادان به مراکز ترک اعتیاد هم‌زمان با پایان گام سوم شروع و حداکثر به مدت یک ماه انجام می‌شود.

محمدسلیمان مدت زمان اجرای گام پنجم را تا درمان آخرین معتاد عنوان و بیان کرد: در گام پنجم براساس برنامه‌های پیش‌بینی شده اقدامات درمانی برای معتادان و اقدامات مراقبتی و پشتیبانی برای خانواده‌های آن‌ها در طول مدت درمان با کمک خیران انجام می‌شود.

وی اعمال اقدامات مراقبتی و رصد بهبودیافتگان برای عدم بازگشت به اعتیاد، ارائه خدمات مشاوره‌ای به بهبودیافتگان و خانواده آن‌ها و پشتیبانی مالی وایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان را از برنامه‌های گام ششم برشمرد و گفت: این برنامه‌ها با بهبود نخستین گروه معتادان آغاز و استمرار می‌یابد.

انتهای پیام/

ثبت نظر

ارسال