به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سید مهدی صادقی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قم که در تالار امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با اشاره به نقش شاغلان آموزش و پرورش در ارتقا سطح فرهنگ عمومی اظهار داشت: این افراد جزء پاکترین و شریفترین مسئولان در مسائل فرهنگی هستند که تلاشهای بسیاری در زمینه ارتقا فرهنگ جامعه داشتهاند.
وی با بیان اینکه جانمایی مدارس باید همواره موردتوجه قرار گیرد، افزود: کمیتهای ویژه باید تشکیل شود تا مسئولیت جانمایی مدارس و احداث مدارس جدید را در تهیه طرح تفضیلی برعهده گیرد و به جزییات آنها توجه کند، همچنین پیگیر زمینهای کاربری شده برای آموزش و پرورش و رفع مشکلات آنها باشد.
استاندار قم با تأکید بر اینکه مشکلات به وجود آمده در کشور به دلیل عدم انجام درستکارها و مسئولیتهاست، گفت: بهمنظور رفع مشکلات فضاهای آموزشی استان، ادارات مرتبط استان که مسئولیت خدمترسانی به این مکانها را بر عهدهدارند، باید نگاه خیرخواهانه نسبت به مسئله خدمترسانی و تأمین فضاهای آموزشی استان داشته باشند.
وی با بیان اینکه حدود 40 درصد مدارس استان توسط خیرین ساختهشده است، تصریح کرد: ما مدیون صفا و صمیمیت مجمع خیرین استان هستیم و باید تلاش کنیم تا با همکاری همه دستگاههای استان مشکلات موجود بر سر راه ساخت مدارس را برطرف کنیم.
صادقی مبحث اقتصاد مقاومتی را موردتوجه قرار داد و عنوان کرد: در حال حاضر در کشور با مسئله کمبود انرژی مواجهیم که نیازمند مدیریت صحیح و استفاده بهینه از منابعی چون گاز و برق دارد، زیرا کشور مخالف واردات سوخت از خارج از کشور است.
وی خاطرنشان کرد: باید فرهنگ استفاده بهینه که یکی از ارکان اقتصادی مقاومتی است در کشور تقویت شود، همچنین میان ادارات مرتبط باهم مانند اداره ورزش و جوانان و اداره آموزش و پرورش، همگرایی و هم سویی ایجاد شود تا بتوانند آموزش را بهصورت جدیتری دنبال کنند.
استاندار قم افزایش ارتباطات مؤثر میان نسل جوان و بزرگترها را راهی برای کاهش استفاده از فضای مجازی دانست و گفت: با تقویت ارتباطها میان فرزندان با اولیا، خانواده و دیگر افراد بزرگتر میتوان مشکل استفاده زیاد از فضای مجازی را برطرف کرد.
انتهای پیام/