اعطای هرگونه تسهیلات بانکی مشمول مالیاتهای مستقیم می شود

اعطای هرگونه تسهیلات و یا ایجاد تعهدات بانکی اعم از ارزی یا ریالی برای اشخاص حقوقی و حقیقی مشمول مقررات قانون مالیاتهای مستقیم می شود.
  • سه شنبه 14 دی 1395 ساعت 11:34
اعطای هرگونه تسهیلات بانکی مشمول مالیاتهای مستقیم می شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، به موجب اصلاحیه ماده (1) ضوابط اجرایی تبصره (1) ماده (186) قانون مالیات‌های مستقیم، اعطای هرگونه تسهیلات و یا ایجاد تعهدات نظیر گشایش اعتبارات اسنادی یا صدور ضمانت‌نامه‌های بانکی اعم از ارزی یا ریالی برای اشخاص حقوقی از مبلغ 3 میلیارد ریال و بالاتر و برای اشخاص حقیقی از مبلغ 1 میلیارد و بالاتر ظرف مدت یک‌سال شمسی، مشمول مقررات تبصره یک ماده (186) قانون یاد شده هستند. 

بر این اساس ؛ پیرو بخشنامه شماره 77969‏/91 مورخ 28‏/3‏/1391 موضوع ضوابط اجرایی تبصره (1) ماده (186) قانون مالیات‌های مستقیم، با توجه به تغییر در سطح عمومی قیمت‌ها طی سالیان اخیر و لزوم تسهیل فرآیند اعطای تسهیلات و یا ایجاد تعهدات به‏/ برای فعالان اقتصادی در جهت دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی، با توافق رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور، ماده (1) ضوابط اجرایی تبصره (1) ماده (186) قانون مالیات‌های مستقیم اصلاح شده است.

بر اساس تبصره این بخشنامه معادل ریالی تسهیلات اعطایی و تعهدات ایجادی ارزی بر اساس نرخ مرجع بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مبنای تعیین شمول یا عدم شمول تسهیلات و تعهدات مذکور به حکم تبصره یادشده است.

پیش از این و به موجب بخشنامه شماره 77969‏/91 مورخ 28‏/3‏/1391 و ماده (1) ضوابط اجرایی تبصره (1) ماده (186) قانون مالیات‌های مستقیم، اشخاص حقوقی از مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون ریال و بالاتر و برای اشخاص حقیقی از مبلغ پانصد میلیون ریال و بالاتر در ظرف یکسال شمسی، مشمول مقررات تبصره (1) ماده 186 این قانون بودند.

ثبت نظر

ارسال