حمایت از تجارت خارجی، برنامه اصلی بانک ملی ایران در حوزه بین الملل است

نمایه بانک : عضو هیات مدیره و معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران از برقراری روابط این بانک با 25 کارگزاری خارجی خبر داد.
  • یکشنبه 7 خرداد 1396 ساعت 0:50

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی، غلامرضا پناهی با بیان این که پس از رفع تحریم ها، جلسات منظم و فشرده ای با کارگزاران خارجی برگزار و روابط با آنها را احیا کردیم، گفت: بانک ملی ایران اولین بانکی بود که در دوره پسابرجام به شبکه سوییفت متصل شد. 
وی با اشاره به این که حساب های بانک ملی ایران نزد کارگزاران خارجی فعال شده است، اظهار کرد: ایجاد ارتباط با هر یک کارگزاری، به معنای متصل شدن به شبکه ای از بانک ها و کارگزاری هاست و با این روش می توان از خدمات حجم زیادی از آنها استفاده کرد. 
به گفته پناهی، اکنون شعبه هامبورگ بانک ملی ایران، کارگزار اصلی در حوزه اروپاست و از کانال آن می توان خدمات بانکی را به سایر نقاط ارائه کرد. 
معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران همچنین با اشاره به برنامه ریزی برای توسعه شبکه بین المللی بانک در سال جاری، گفت: شعبه نجف بانک ملی ایران آماده افتتاح است و در حوزه اروپا نیز تصمیم به تغییر ساختار وضعیت شعب داریم. 
وی تاکید کرد: این اقدام، پس از کسب مجوز در داخل و مذاکره با مقام های مسئول در اروپا انجام خواهد شد و در ادامه، توسعه شبکه بانک ملی ایران در آسیای شرقی مد نظر است. 
پناهی همچنین اعلام کرد: بانک ملی ایران آمادگی دارد روابط کارگزاری را عمق بدهد، به این معنا که در حوزه تسهیلات با کارگزاران خارجی مشارکت کرده و پشتیبانی آنها برای سرمایه گذاری در ایران را بر عهده بگیرد. 
معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران همچنین بر لزوم استاندارد سازی صورت های مالی بانک ملی ایران بر اساس استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی (IFRS) تاکید و خاطرنشان کرد: این کار الزامی و به معنای ایجاد زبان مشترک با نظام بانکی دنیاست.


بخشش جرایم دیرکرد تسهیلات به شرط تعیین تکلیف، روال همیشگی است

رئیس شورای هماهنگی بانکهای دولتی با اشاره به این که نظام بانکی همواره جرایم دیرکرد تسهیلات گیرندگان را به شرط تعیین تکلیف بخشیده است، گفت: این روال در بانک ملی ایران نیز وجود داشته و ادامه دارد.

دکتر محمد رضا حسین زاده در گفت و گو با روابط عمومی بانک ملی ایران افزود: نظام بانکی و در راس آن بانک ملی ایران باید این موضوع را مرتب رسانه ای کرده و به صورت عمومی اعلام کنند. 
وی اظهار کرد: در این زمینه، نظام بانکی نیازمند یاری ائمه جمعه و جماعات برای تشریح این موضوع و اهمیت آن در سطح جامعه است.
 حسین زاده با بیان این که در بانک ملی ایران، جرایم دیرکرد همه کسانی که تسهیلات دریافتی را تعیین تکلیف کرده اند بخشیده شده است، تصریح کرد: این یک روند جاری است و دستورالعمل بخشش جرایم در طول سال عملیاتی است، بنابراین محدود به شرایط یا زمان خاصی نخواهد شد.

ثبت نظر

ارسال