گام های بلند بانک ملی ایران در مسیر سود آوری/ توجه به اشتغال، سیاست محوری بانک ملی ایران است/ تسهیلات حمایتی بانک ملی ایران برای خانوارها

نمایه بانک : عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با اشاره به مهمترین چالش های پیش روی شبکه بانکداری کشور اظهار داشت: نوآوری، سرعت و دقت مهمترین شاخص های بانکداری امروز دردنیا است که بانک ملی ایران در کشور در این زمینه پیشگام و پیشرو است.
  • چهارشنبه 4 بهمن 1396 ساعت 1:8

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، برات کریمی در نشست بررسی مهمترین اقدامات ادارات امور و شعب مستقل تهران شفافیت در تحلیل ها و صورت های مالی و توجه به امور کارکنان بانک را دو شاخص مهم در سود آوری سازمان ها دانست و افزود: برقراری ارتباط مستقیم و نزدیک با کارکنان زمینه ایجاد احساس مسئولیت پذیری، رضایتمندی، انگیزه و علاقه مندی در بین کارکنان را فراهم می کند.

وی به نوآوری ها و خدمات جدید بانک اشاره کرد و گفت: خدمت بانک آفیسر به مشتریان موجب وجه تمایز بانک ملی ایران نسبت به دیگر بانک ها در نظام بانکی کشور شده است.

معاون شعب بانک ملی ایران با تاکید بر اهمیت جذب منابع ارزان قیمت در سودآوری بانک گفت: فعالیت و اقدامات گسترده و برنامه ریزی شده در بخش بین الملل، صدور LC داخلی و خارجی و ضمانتنامه ها، مهمترین راه دستیابی به منابع ارزان قیمت و درآمدهای غیر مشاع است.

محمد نورآزادی مدیر امور شعب تهران نیز با اشاره به طرح بازاریابی خدمات از طریق کارکنان، درخشش کارکنان استان تهران و کسب رتبه اول کشور توسط اداره امور شعب جنوب تهران در این حوزه را قابل تقدیر دانست و اشاره کرد: با تکیه بر توان بالای پرسنل بانک ملی ایران این بانک از هرگونه تبلیغات بی نیاز است.

در پایان این نشست، توسط عضو هیات مدیره بانک ملی ایران، از ادارات امور و شعب مستقل تاثیرگذار در این بخش با اهدای لوح تقدیر شد.


توجه به اشتغال، سیاست محوری بانک ملی ایران است

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، محمود شایان معاون اعتباری و نظارت بر مصارف بانک در نشست امروز خود که با حضور محسن امین زارع رییس اداره کل خارجه بانک و جمعی از روسای ادارت امور شعب استان ها برگزار شد، عنوان کرد: اگر شعب در سطح استان ها برای جذب منابع تلاش نمی کردند اکنون نمی توانستیم نقش موثری در بازار بانکی داشته باشیم و درآمدزایی نیز از این طریق کسب کنیم.

شایان ادامه داد: در شرایط فعلی کشور یکی از خواسته های به حق مردم اشتغال است، از این رو توجه به اشتغال، رسالت و وظیفه مهم بانک ملی ایران به عنوان یک نهاد دولتی محسوب می شود که البته باید ریسک اعتباری را نیز کنترل کنیم.

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با اشاره به طرح های این بانک برای تسهیلات دهی در بخش های اشتغال فراگیر، حمایتی و روستایی عنوان کرد: شب گذشته جلسه ای با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این باره داشتیم و اعتقاد داریم که خیر و برکت حاصل از اشتغالزایی به بانک و جامعه باز می گردد.

وی با اشاره به آثار مخرب تحریم ها در بخش های اقتصادی از جمله بانک ها، اضافه کرد: تا چند سال پیش گشایش های اعتبارات و درآمد های حاصل از کارمزد های این بخش متوقف بود و همین امر مشکلات بسیاری را ایجاد می کرد.


معاون اعتباری و نظارت بر مصارف بانک ملی ایران با اشاره بر روند رشد منابع در تمام بخش های بانک، تسهیل دستورالعمل های مربوط به ضمانتنامه ها و بهبود شرایط پرداخت تسهیلات از منابع ارزی بانک خاطر نشان کرد: ما با نگاه مشتری مدارانه در بانک به دنبال مدلی مبتنی بر مشتری محوری هستیم تا با تمرکز روی بهینه سازی شاخص ها، حداکثر کردن منابع ارزان قیمت، تقویت بخش های بین المللی و ارز و حداکثر کردن وصول مطالبات غیر جاری بتوانیم شرایط مناسبی را در همه حوزه ها شاهد بوده و خدمات رسانی مناسبی را به مشتریان داشته باشیم. 


وی با تاکید بر اینکه بانک ملی ایران در سال جاری حمایت های اعتباری خود را معطوف به اجرای برنامه اشتغال فراگیر، اشتغال حمایتی و اشتغال پایدار در مناطق روستایی کرده که یکی از محورهای اصلی برنامه های اقتصاد مقاومتی محسوب می شود، گفت: از جمله این محورها می توان به پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش، سرمایه گذاری توسعه ای بنگاه های موجود در بازه زمانی کمتر از شش ماه، سرمایه گذاری توسعه ای بنگاه های موجود در بازه زمانی بیشتر از شش ماه و سرمایه گذاری جدید برای اشتغال اشاره کرد.


تسهیلات حمایتی بانک ملی ایران برای خانوارها

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، تسهیلات پرداختی این بانک به خانوارها از ابتدای سال تا پایان آذرماه شامل 535 هزار و 625 فقره تسهیلات رفع نیارهای اساسی خانوار در قالب فروش اقساطی، جعاله و مرابحه به ارزش 120 هزار و 234 میلیارد ریال است که حدود 23 درصد مجموع تسهیلات پرداختی نه ماه ابتدای امسال را شامل می شود.

همچنین 19 هزار و 509 میلیارد ریال تسهیلات تهیه لوازم و وسایل خانوار در قالب مشارکت مدنی بخش خدمات در 99 هزار و 801 فقره توسط این بانک پرداخت شده است.

از مجموع تسهیلات پرداخت شده بانک ملی ایران در ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، 19 هزار و 304 میلیارد ریال آن در قالب تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه در حدود  185 هزار فقره تخصیص یافته است.


این بانک در مدت مذکور حدود 72 هزار فقره تسهیلات فروش اقساطی خرید کالای مصرفی بادوام داخلی نیز  به ارزش شش هزار و 321 میلیارد ریال پرداخت کرده است.


ثبت نظر

ارسال