به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، پیام رسان بله پیام رسانی ساخت نخبگان کشور است که با حمایت بانک ملی ایران در حال توسعه است. این پیام رسان در کنار قابلیت های منحصر به فردی که در بخش ارتباطی خود دارد، انجام عملیات بانکی را برای افراد تا حد زیادی راحت کرده است.
بانک ملی ایران برای حمایت از این پیام رسان جشنواره ای با عنوان کانال های برتر برگزار کرده است که در آن به 12 کانالی که بیشترین عضو را دارند هدایای ارزنده ای به شرح زیر اهدا خواهد کرد.
_ کانالی که بیشترین عضو را داشته باشد برنده 200 میلیون ریال.
_ دومین کانال پر عضو برنده 100 میلیون ریال.
_ 10 جایزه 30 میلیون ریالی به قید قرعه بین صاحبان کانال هایی که اعضای آنها بیشتر از سه هزار عضو باشد اهدا خواهد شد.
افرادی که علاقه مند هستند در بستر بله کانال ایجاد کرده و بر روی آن فعالیت نمایند، تا 18 اسفند ماه فرصت ایجاد کانال و عضو گیری را دارند.
در حال حاضر بیش از 50 سایت و رسانه خبری بر روی این پیام رسان کانال ایجاد کرده و در آن فعالیت می کنند که بعضی از آنها را می توانید بر روی ویترین در این پیام رسان مشاهده نمایید.
کانالی که تا کنون توانسته است بیشترین عضو را در بستر بله جذب کند در حال حاضر بیش از 55 هزار و 770 نفر عضو دارد و 24 کانال هستند که بیشتر از 3 هزار نفر را توانسه اند عضو خود کنند.
بله پیام رسانی است که برای افرادی که آن را نصب می کنند جذابیت های مالی زیادی در کنار ویژگی ارتباطی خود دارد؛ پرداخت قبض موبایل، خرید شارژ، عملیات کارت به کارت، پرداخت قبوض خدماتی، پرداخت خلافی خودرو و پرداخت عوارض خروج از جمله خدمات بانکی است که اکنون بر روی پیام رسان «بله» ارائه می شود.
به ویژه با توجه به مشکلات امنیتی که ussd ها دارند و هشدار های امنیتی که بانک مرکزی درخصوص عدم امنیت آنها برای استفاده کاربران تکرار می کند، بله می تواند بستر مناسبی باشد که کاربران با امنیت خاطر کامل از آن استفاده کنند.
همچنین چسباندن متن طولانی به عکس بدون نیاز به کمک گرفتن از ربات و همچنین انتقال مالکیت کانال و یا گروه از برتری های" پیام رسان بله نسبت به سایر پیام رسان ها است که در کنار سایر خدمات آن می تواند برای مخاطبان جذابیت داشته باشد.
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، دکتر محمدرضا حسین زاده امروز در هفتمین همایش سیاست های پولی و چالش های بانکداری و تولید و پنجمین چشم انداز اقتصاد ایران در سال ۹۷ که در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه پس از انقلاب اسلامی بانک ها علی رغم مشکلات بسیار خدمات ارزشمندی را به کشور ارایه کردند، گفت: در هر بخشی که کارخانه و یا واحد تولیدی افتتاح شده است، بانک ها حضور داشتند و حتی در زمینه ارتقای وضعیت معاش مردم در قالب ارایه تسهیلات خرد نیز فعال بودند.
وی با بیان اینکه بانک ها درآمد مشخصی دارند و این درآمد شامل سود تسهیلات و کارمزد خدمات بانکی می شود، اظهار کرد: در کشور ما نرخ سود تسهیلات بانک ها ۱۸ درصد، نرخ اوراق گواهی سپرده های بانکی 20 درصد و نرخ کارمزد خدمات بانکی صفر است. خروجی این نظام مشخص است و قطعا بانک ها با مشکل مواجه خواهند بود.
حسین زاده ادامه داد: امروز برخی بانک ها شروع به دریافت کارمزد ۲۵ تومانی در ازای ارایه خدمات خود به مشتری کرده اند اما با مخالفت هایی مواجهند در حالی که هزینه واقعی خدمات بانکی ۴۰۰ تومان است بنابراین باید نگاهمان به بانکداری اصلاح شود.
وی با بیان اینکه امروز بانک های دولتی باید علاوه بر ارایه تسهیلات با قیمت ارزان و خدمات دهی با کارمزد صفر درصد بیش از همه نیز سود سپرده پرداخت کنند، تاکید کرد: بانک های دولتی تکالیف و وظایف سنگینی در ارتباط با تولید و اشتغالزائى دارند در حالی که قوانین نظارتی بر همه بانک ها نگاه یکسانی دارد.
مدیرعامل بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه برای توسعه کشور باید نگاهمان را به بانک های بزرگ نیز تغییر دهیم، عنوان کرد: بسیاری از شعب بانک های دولتی زیان ده هستند چرا که در مناطق کم برخوردار تاسیس شده اند؛ مناطقی که بانک های کوچکتر و یا خصوصی به هیچ عنوان به خدمات دهی این گونه مناطق رضایت نمی دهند.