مدیرعامل بانک پاسارگاد؛
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک پاسارگاد، مراسم پایانی و تقدیر از برگزیدگان نخستین معاملات الگوریتمی با حضور دکتر شاپور محمدی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و یاسر فلاح مدیر عامل شرکت اطلاعرسانی و خدمات بورس، در تاریخ 19 اسفند 1397 برگزار شد. بانکپاسارگاد در این مراسم، به هر یک از اعضای تیمهای شرکتکننده در این دوره از رقابتها، دههزار سهم بانکپاسارگاد هدیه داد.
دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانکپاسارگاد در این مراسم گفت: مسابقات معاملات الگوریتمی شور و هیجان جوانی را وارد بازار سرمایه میکند و این امکان را فراهم میسازد تا جوانانی که به دلیل نداشتن بودجه کافی وارد این حوزه نشدهاند از طریق دانش آیتی و تخصص دانشگاهی آمار و ریاضی به بازار سرمایه وارد شوند. وی با اشاره به اینکه بانکپاسارگاد مسابقات کافه آیتی را بهمنظور شناسایی نخبگان این حوزه برگزار میکند، ادامه داد: در این مسابقات که مربوط به استارتآپهاست، جوانان زیر ۱۸ سال زیادی به موفقیتهای بزرگ دست یافتهاند.
مدیرعامل بانک پاسارگاد با تبریک به تمامی شرکتکنندگان، به سازمان بورس و اوراق بهادار به دلیل پیادهسازی این ایده تبریک گفت و خاطرنشان کرد: شرایط اقتصادی موجب شده که گاهی ناامیدی به جامعه تزریق شود و برخی از اخبار باعث میشود در کسانیکه توانایی تشخیص ندارند و در این بازار زبده نیستند، یأس ایجاد شود و بازار سرمایه را جدی نگیرند. بحث معاملات الگوریتمی میتواند بسیار مؤثر باشد. طبق آمار در سال 1397، 36 درصد از معاملات بورس و در حدود 50 درصد از معاملات در فرابورس با همین روش انجام شدهاست و امیدوار هستم روزی شاهد انجام 100 درصد معاملات به همین طریق باشیم.
وی خاطرنشان کرد: در سال 1382 ما دنبال ایجاد یک مدل پیشبینی برای بازار سرمایه بودیم و اقدامات و پیگیریهایی نیز انجام دادیم، اما در آن زمان زیربنای بورس ما پاسخگوی این بحثها نبود. در حال حاضر این توفیق حاصل شده و باید بدانیم مراحل بسیار تکوینی و تکاملی جدی و فشردهای توسط بورس طی شدهاست تا بتواند معاملات آنلاین را تجهیز کند و اطلاعات بورس را به روز نگه دارد. سختگیریهایی که بورس در این زمینه میکند یکی از سرمایههای آن است، برای آنکه کسانی که وارد این بازار میشوند از کافی و مؤثر بودن اطلاعات برای تصمیمگیری اطمینان داشتهباشند.
گفتنی است نخستین مسابقات الگوریتمی بازار سرمایه در سه بخش رقابت در سهام، رقابت در اوراق بهادار با درآمد ثابت و رقابت در حل مسأله برگزار شد. معاملات الگوریتمی دخالت شخصی و احساسی در معاملات را کاهش میدهد و ماشین بهجای معاملهگران مینشیند که این موضوع باعث کاهش خطاها و افت تأخیر در معاملات میشود. افزایش حجم معاملات، استفاده از تحلیلها و استراتژیها و دوری از رفتارهای هیجانی از مهمترین مزیتهای معاملات الگوریتمی به شمار میرود.