به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک صادرات، بهروز خدارحمی با بیان اینکه بازدهی سهام بانک صادرات ایران از زمان بازگشایی مجدد تا کنون از بازدهی شاخص کل بازار بورس تهران به مراتب پیش افتاده، گفت: از ٢٣ اسفند ماه سال گذشته تاکنون شاخص کل بورس تهران ١٣ درصد رشد داشته در حالی که سهام بانک صادرات ایران با ٤٥ درصد فاصله، نزدیک به ٥٨ درصد سود را نصیب دارندگان خود کرده است که دلیل آن کاهش میزان زیاندهی و اصلاح ساختاری در این بانک است.
وی کاهش زیان و اصلاح ساختار به عنوان دو رویکرد اساسی از سوی بانک دنبال می شوند را بسیار اثرگذار و مهم ارزیابی کرد و گفت: در هر دو زمینه دستاوردهای بسیار خوبی حاصل شده و چشمانداز بسیار روشنی پیش روی این بانک معظم و توانمند است.
خدارحمی تصریح کرد: در شرایط کنونی سهام بانک بسیار جذاب و رضایت بخش است به گونه ای که قیمت و وضعیت سهم چنان اعتبار و ثباتی یافته است که هر روزقابل معامله است و از ابتدای سال تا کنون در کلیه روزهای کاری بورس، سهام بانک داد وستد شده و روند قیمتی آن عمدتا افزایشی بوده است.
وی تاکید کرد: تلاش شده در این مدت، ضمن جلوگیری از سفته بازی سهام بانک، در محدوده قیمتی متعادل نگاه داشته و به تقاضای واقعی پاسخ داده شود.
مدیرعامل گروه مالی سپهر صادرات با اشاره به گمانه زنی هایی که از قبل در خصوص بازگشایی سهام انجام می شد، گفت: علی رغم وجود مشکلات و تنگناهای زیاد، سهام بانک صادرات ایران با درایت بازگشایی شد و کمترکسی این میزان از بازدهی را برای سهمی که نماد آن حدود ٢٠ ماه بسته بود را تصور می کرد ولی به دلیل رویکرد حرفه ای و کنترل بازار، سهام بانک در کمتر از شش ماه حدود ٦٠ درصدبازدهی داشته که این میزان بسیار بیشتر از بازدهی شاخص کل بورس بوده است.
این مقام مسئول با اشاره به وجود بازار های رقیب برای بازار سرمایه، گفت: امروزه علی رغم بازار های رقیب مانند سکه و ارز و ... که عمدتا" دارای ریسک بسیار بالایی هستند، سهام بانک صادرات ایران دارای اقبال خاص فعالان بازار است و بانک علاوه بر ایفای نقش به عنوان یک بازیگر موثر در بازار پول، جایگاه ویژه ای نیز در بازار سرمایه به خود اختصاص داده است.
گفتنی است، بانک صادرات ایران با سرمایه ٥٧ هزار و ٨٠٠ میلیارد ریال بیشترین سرمایه را در بین بانکهای بورسی دارد.
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک صادرات، رضا صدیق، عضو هیات مدیره بانک صادرات گفت: رویکرد این بانک حمایت از تولید و اشتغال است و در این زمینه توجه ویژهای به بخشهای مولد اقتصاد دارد.
وی افزود: بانک صادرات ایران به منظور کمک به افزایش اشتغال و تولید ملی، علاوه بر حمایت از طرحهای زود بازده اقتصادی، پشتیبانی از پروژههای کلان را نیز در دستور کار دارد و با هدایت منابع مالی خود برای ایجاد زیر ساختهای صنعتی کشور، زمینه اشتغال و تولید جوانان را به وجود آورده است.
وی تاکید کرد: طرحهای زیر بنایی به دلیل اثرات مستقیم و غیر مستقیمی که بر تولید و اشتغال و ثبات بخشی به اقتصاد کشور دارند، از اولویتهای مهم بانک هستند. در این راستا اعتبارات ویژهای برای تکمیل طرحهای کلان اقتصادی در نظر گرفته شده که با بهرهبرداری از آنها شاهد شکوفایی بیشتر اقتصادی خواهیم بود.
عضو هیات مدیره بانک صادرات ایران با اشاره به نقش این بانک در توسعه زیر ساختها گفت: بانک صادرات ایران دارای سابقه درخشانی در زمینه حمایت از بخشهای مختلف اقتصادی بوده و بسیاری از صنایع تولیدی در حوزههای مختلف مرهون حمایتهای مالی بانک صادرات ایران است.
صدیق افزود: تا مقطع خرداد ماه سال جاری، مجموع اعتبار تامین شده برای راهاندازی طرح های کلان ارزی در حال اجرا، از محل منابع صندوق توسعه ملی و منابع اعتباری فاینانس چین بر اساس نرخ پایه ارز مبادلهای (٢٣ تیر ماه ٩٧)، معادل١٢٦ هزار و ٢١١ میلیارد ریال بوده که ٨ پروژه بزرگ از جمله دو واحد پتروشیمی تولید متانول هر کدام به ظرفیت یک میلیون و ٦٥٠ هزار تن در سال، یک طرح مربوط به توسعه صنعت نفت وگاز، سه واحد نیروگاه سیکل ترکیبی هر کدام به ظرفیت٤٨٤ مگاوات، یک واحد تولید آلومینیوم به ظرفیت٣٠٠ هزار تن در سال و یک واحد تولید میلگرد به ظرفیت١١٧ هزار تن در سال را شامل می شود.
وی تصریح کرد: پروژههای ذکر شده بین ٤٠ تا ٩٩ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و قابلیت افزایش تولید و به تبع آن بهبود وضعیت اشتغال مناطق مختلف کشور را خواهند داشت.
صدیق با اشاره به اقدامات موثر این بانک در زمینه طرحهای زیر بنایی، از تامین اعتبار لازم برای آبرسانی به مناطق کویری جنوب کشور نیز خبر داد.