به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ، سید باقر فتاحی عضو هیئتمدیره بانک توسعه تعاون در جلسه ویژه کارگروه طرح اشتغال روستایی مدیریت اداره شعب استان خوزستان با بیان مطلب فوق اظهار داشت: اهمیت فوقالعاده طرح اشتغال روستایی و عملکرد مطلوب بانک توسعه تعاون سبب گردیده است که حمیدرضا البرزی مدیر امور اعتباری این بانک بهعنوان نماینده شبکه بانکی در کارگروه ملی طرح اشتغال روستایی برگزیدهشده است.
وی با اشاره به ظرفیتهای مناسب اساسنامهای بانک توسعه تعاون و ماهیت توسعهای و تخصصی بودن این بانک در همین رابطه افزود: این امر باعث گردیده است بهمحض کلید خوردن طرح ملی اشتغال روستایی از اواخر سال گذشته در کشور قانونگذار بانک توسعه تعاون را در کنار بانک کشاورزی، صندوق کارآفرینی امید و پستبانک بهعنوان بانک عامل حمایت از طرح ملی اشتغال روستایی برگزید.
فتاحی در ادامه خاطرنشان کرد: بر همین اساس دوازده هزار میلیارد تومان منابع لازم از محل صندوق توسعه ملی به این چهار بانک عامل اختصاصیافته است که بر اساس آن سهم بانک توسعه تعاون دو هزار میلیارد تومان میباشد.
عضو هیئتمدیره بانک توسعه تعاون همچنین گفت: نرخ متوسط تسهیلات این طرح 6 درصد بوده و مدت مشارکت آن دوساله و دوره بازپرداخت آن ششساله است.
فتاحی ضمن تأکید بر اینکه روستاها و شهرهای دارای جمعیت زیر ده هزار نفر مشمول این طرح ملی هستند، در ادامه افزود: اجرای طرحهای اشتغال روستایی مدت بیش از 5 ماه است که در بانک توسعه تعاون کلید خورده است و در این مدت مدیریت محترم بانک ضمن تشکیل کارگروههای تخصصی با برگزاری جلسات مستمر اقدام به تفویض اختیار لازم به مدیران استانها نموده است.
وی سرعت بخشی به اجرای طرح فوق را سرلوحه برنامههای بانک توسعه تعاون دانست و اضافه کرد: تاکنون بالغبر 1500 میلیارد تومان طرح به این بانک معرفیشده است که 300 میلیارد تومان از آن تعیین تکلیف گردیده است.
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ، امیر هوشنگ عصار زاده صبح امروز در نشست مشترک مدیران شعب بانک توسعه تعاون استانهای مازندران، سمنان و گلستان با موضوع بررسی روند اجرایی طرح حمایت از اشتغال پایدار روستایی با اشاره به تاریخچه تصویب و اجرای این طرح اذعان داشت: این طرح پس از تصویب و تبدیل به قانون؛ در نیمه دوم سال 96 با تدوین و تصویب آئیننامهها به مرحله اجرا درآمد.
وی افزود: اولویت و هدف اصلی طرح ایجاد اشتغال است نه صرفاً پرداخت تسهیلات، بنابراین این تسهیلات صرفاً برای طرحهایی که ایجاد اشتغال مینماید پرداخت گردد که بتواند اشتغال واقعی را ایجاد نماید.
عصار زاده خاطرنشان کرد: اطلاعات کامل همکاران در وقت پرداخت تسهیلات میتواند در بهینه نمودن اجرای طرح موثر باشد.
عضوهیئتمدیره خاطرنشان کرد: بر اساس این طرح بالغبر 120 هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه ملی و منابع داخلی بانک توسعه تعاون، بانک کشاورزی، پستبانک و صندوق کارآفرینی و امید برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری تخصیصیافته است.
وی ادامه داد: بر اساس تخصیصهای صورت گرفته بانک توسعه تعاون 20 هزار میلیارد ریال تسهیلات با نرخ چهارتا 10 درصد در بخشهای مختلف و در مسیر ایجاد فرصتهای جدید شغلی روستایی و عشایری پرداخت میکند.
عصار زاده در ادامه با تأکید بر اینکه اجرای طرح حمایت از اشتغال پایدار روستایی اولویت نخست بانک توسعه تعاون در سال جاری است اظهار داشت: بانک توسعه تعاون با توجه به اهداف و مأموریتهای ذاتی خود با تمام توان در مسیر توسعه بخش گام برمیدارد.
گفتنی است نشست مشترک مدیران شعب بانک توسعه تعاون استانهای مازندران، گلستان و سمنان با حضور عضو هیئتمدیره بانک و برخی مدیران ستاد در ساری برگزار شد.
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ، حجتالله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون در جلسه هماندیشی مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره بانک توسعه تعاون با اتحادیههای سراسری ضمن تشریح تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و فراگیر بهعنوان اولین اولویتهای بانک در سال جاری خاطرنشان کرد: بانک توسعه تعاون بهعنوان یکی از بانکهای عامل در اجرای این طرح 17 درصد از سهم تسهیلات را که مبلغی معادل 20 هزار میلیارد ریال میباشد را به خود اختصاص داده است که جهت تحقق این امر اتحادیههای تعاونی سراسر کشور میتوانند نقش مهمی را ایفا نمایند.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تأکید بر اهمیت و ضرورت اطلاعرسانی شرایط جهت آشنایی همه مردم و تمامی اقشار جامعه خاطرنشان کرد: اتحادیههای سراسری میتوانند با استفاده از ظرفیت به وجود آمده، شرکتهای تعاونی و فعالان اقتصادی در شهرهای زیر ده هزارنفررا برای دریافت این تسهیلات هدایت و راهنمایی نمایند تا این منابع بهصورت صحیح و درراستای توسعه اشتغال در استانها هزینه گردد.
مهدیان با تأکید بر ضرورت تسریع در پرداخت این تسهیلات افزود: بر اساس مدتزمان تعیینشده میبایست تا پایان شهریورماه کل تسهیلات در حوزه اشتغال روستایی پرداخت گردد اما در خصوص اشتغال فراگیر محدودیت زمانی وجود ندارد. گفتنی است در ادامه این جلسه مدیران عامل اتحادیهها و شرکتهای تعاونی دیدگاهها، نقطه نظرات و توقعات خود از بانک توسعه تعاون را مطرح کردند و مراسم پس از انعقاد 4 تفاهمنامه با اتحادیههای سراسری به اتمام رسید.