بهره مندی 717 هزار میلیارد ریالی بخش های اقتصادی از تسهیلات بانک ملی ایران /
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، از امروز استفاده از رمز یکبار مصرف دوم میان مشتریان نظام بانکی فراگیر شده و مشتریان بانک ملی ایران نیز با استفاده از اپلیکیشن 60 می توانند این رمز را تولید و استفاده کنند.
اما گاه این اضطراب میان استفاده کنندگان از رمز یکبار مصرف وجود دارد که زمان جایگذاری اطلاعات کارت در درگاه های پرداخت، بیش از 60 ثانیه باشد و از این رو رمز تولید شده غیر قابل استفاده شود یا اصطلاحا بسوزد.
کاربران اپلیکیشن 60 باید بدانند که زمان 60 ثانیه اعلام شده در این اپلیکیشن، برای تولید رمز است، در حالی که زمان اعتبار رمز یکبار مصرف تولید شده در این سامانه دو برابر این عدد است.
آن طور که بررسی ها نشان می دهد، مدت زمان استفاده شده توسط کاربران برای تکمیل اطلاعات کارت بر روی درگاه های پرداخت به طور متوسط کمتر از دو دقیقه است، از این رو کاربر در جایگذاری اطلاعات کارت بر روی درگاه پرداخت به اندازه کافی زمان خواهد داشت و رمز یکبار مصرف تولید شده نیز در این مدت معتبر خواهد بود.
بانک ملی ایران تا کنون توانسته حجم قابل توجهی از مشتریان را به استفاده از اپلیکیشن 60 به منظور تولید رمز یکبار مصرف دوم ترغیب کند.
بر اساس اعلام بانک مرکزی، به زودی رمزهای دوم ایستای کارت های بانکی غیرفعال شده و تنها رمزهای یکبار مصرف قابل استفاده خواهند بود.
به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ، مجموع تسهیلات پرداختی این بانک به بخش های کشاورزی و صنایع تبدیلی، صنعت و معدن، مسکن و ساختمان، بازرگانی و ... بالغ بر 717 هزار و 718 میلیارد ریال در یک میلیون و 176 هزار و 403 فقره بوده است.
سهم بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی از تسهیلات پرداختی بانک ملی ایران به بخش های مختلف اقتصادی طی این مدت، بالغ بر 50 هزار و 351 فقره به ارزش 23 هزار و 376 میلیارد ریال بوده است.
همچنین از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه، 14 هزار و 465 میلیارد ریال تسهیلات در 50 هزار و 300 فقره به بخش مسکن و ساختمان پرداخت شده است.
همچنین این بانک در راستای حمایت از بخش صنعت و معدن کشور، توجه ویژه ای به بنگاه های اقتصادی این بخش داشته و بر همین اساس در مدت مذکور بالغ بر 120 هزار و 934 میلیارد ریال تسهیلات در 21 هزار و 106 فقره پرداخت کرده است.
بنگاه های بخش بازرگانی نیز 91 هزار و 29 فقره تسهیلات به ارزش 67 هزار و 740 میلیارد ریال دریافت کرده اند.
همچنین سهم بخش خدمات نیز از مجموع این تسهیلات 963 هزار و 297 فقره به ارزش 488 هزار و 994 میلیارد ریال و سهم بخش صادرات نیز 320 فقره به ارزش دو هزار و 209 میلیارد ریال بوده است.