پرداخت 21 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش‌های مختلف اقتصادی استان اصفهان

نمایه بانک : مدیر شعب منطقه اصفهان گفت: بانک سپه برای کمک به تولید در استان اصفهان 21 هزار میلیارد ریال تسهیلات در اختیار فعالان بخش‌های مختلف اقتصادی قرار داده است.
  • شنبه 13 بهمن 1397 ساعت 16:43

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی  بانک سپه ، حمیدرضا باقری طی بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در اصفهان ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر افزود: بخش‌های صنعت، بازرگانی و خدمات، مسکن، ساختمان و کشاورزی به ترتیب بیشترین میزان تسهیلات دریافتی از بانک سپه را به خود اختصاص داده‌اند.

 
* اختصاص بیش از 4 هزار میلیارد ریال منابع برای رونق تولید
وی تصریح کرد: بانک سپه برای کمک به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و اشتغال بیش از 4 هزار میلیارد ریال به صاحبان واحدهای تولیدی و بنگاه‌های کوچک و متوسط واجد شرایط استان اصفهان طی سال‌های 95-97 تسهیلات پرداخت‌نموده است.
باقری به عملکرد مطلوب بانک سپه در اعطای تسهیلات به فعالان اقتصادی استان اصفهان اشاره کرد و افزود: طی ده ماه سال جاری بیش از 500 میلیارد ریال از این میزان تسهیلات پرداختی برای رونق 42 واحد تولیدی استان در قالب کارگروه تسهیل و رفع و موانع تولید بوده است، که رتبه اول استانی در بین شبکه بانکی را کسب نموده است.
وی بر ضرورت حمایت از تولید و اشتغال برای کمک به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تأکید کرد و افزود: حمایت از طرح‌های مولد در بخش‌های اقتصادی استان سرلوحه فعالیت‌های کاری بانک سپه در استان اصفهان قرارگرفته است.
 
 
* پرداخت 4076 فقره وام ازدواج
مدیر شعب منطقه اصفهان گفت: بانک سپه طی ده ماه اخیر برای ازدواج جوانان 4076 فقره وام ازدواج بااعتبار 660 میلیارد ریال به واجدین شرایط در استان اصفهان پرداخت کرده است.
وی افزود: بانک سپه با اجرای طرح ضربتی پرداخت قرض‌الحسنه ازدواج در استان اصفهان به‌صف انتظار متقاضیان تسهیلات ازدواج پایان داد.
 
* صدور 9502 کارت اعتباری در استان اصفهان
باقری ضمن تأکید بر ضرورت کمک بانک‌ها و افزایش قدرت خرید مردم تصریح کرد: از ابتدای امسال تا پایان دی‌ماه تعداد 9502 فقره کارت اعتباری به مبلغ 1530 میلیارد ریال در شعب بانک سپه استان اصفهان برای رفع نیاز ضروری خانوارها و کمک به اقتصاد آن‌ها پرداخت شد.
وی یادآور شد: در سال 96 نیز تعداد 23085 فقره کارت اعتباری به سقف اعتبار 3300 میلیارد ریال در شعب بانک سپه استان اصفهان پرداخت شد.
 
* کمک بانک سپه به اقشار آسیب‌پذیر
مدیر شعب منطقه اصفهان به تأثیر امضای تفاهم‌نامه بین بانک سپه و کمیته امداد و بهزیستی در تسریع پرداخت تسهیلات اقشار آسیب‌پذیر استان اشاره کرد و افزود: بانک سپه برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی از ابتدا تا پایان ده‌ماهه سال جاری تعداد 71 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ 11 میلیارد و 475 میلیون ریال به مدد جویان سازمان بهزیستی، تعداد 137 فقره تسهیلات به مبلغ 25 میلیارد ریال به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و مبلغ 2 میلیارد و 500 میلیون ریال در قالب حمایت از مشاغل خانگی پرداخت کرد.
پرداخت تسهیلات در قالب معرفی‌شدگان از بنیاد شهید تعداد 360 فقره بالغ‌بر 280 میلیارد ریال می‌باشد.
پرداخت تسهیلات جهت مسکن به معرفی‌شدگان از طریق مرکز به نخبگان، هیئت‌علمی دانشگاه‌ها، قضات، نیروهای مسلح و مسکن روستایی در شعب مختلف استان اصفهان در حال انجام می‌باشد.
 
* منابع بانک سپه در استان از مرز 80 هزار میلیارد ریال گذشت
باقری از افزایش منابع بانک سپه در استان اصفهان طی سال جاری خبر داد و افزود: منابع این بانک در استان از 64 هزار میلیارد ریال از ابتدای سال جاری به 80 هزار میلیارد ریال در پایان دی‌ماه سال جاری رسیده است.
وی یادآور شد: رشد منابع بانک سپه در استان اصفهان زمینه اعطای تسهیلات برای اجرای سیاست‌های دولت و کمک به رونق اشتغال را فراهم می‌کند.
 
* پشتیبانی از صادرات غیرنفتی
باقری درزمینهٔ گشایش اعتبار اسنادی ارزی، برات، ضمانت‌نامه ارزی، حواله ارزی (وارده و کالایی) از ابتدای امسال تا پایان دی‌ماه بالغ‌بر مبلغ 400 میلیون دلار خدمات ارزی و اعتبار اسنادی داخلی 1000 میلیارد ریال انجام داده است.
 
 
* توسعه خدمات الکترونیکی بانک سپه در استان اصفهان
مدیر شعب منطقه اصفهان اظهار داشت: بانک سپه برای خدمات‌رسانی مطلوب به عامه مردم تعداد دستگاه‌های عابر بانک خود در استان را 10 درصد افزایش داده که تعداد این دستگاه‌ها بالغ‌بر 348 عدد رسیده است.
مدیر شعب منطقه اصفهان به اهمیت پایانه‌های فروشگاهی در سهم درصد منابع در استان اشاره کرد و گفت: تعداد پایانه‌های فروشگاهی بانک سپه در استان اصفهان طی ده ماه سال جاری 10 درصد افزایش‌یافته که تعداد آن بالغ‌بر 35 هزار عدد شده است و میانگین مانده پایانه‌های فروشگاهی بیش از 30 درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: درگاه‌های پرداخت اینترنتی برای تسهیل سازی فعالیت‌های مالی اقشار مردم ازنظر تعداد درگاه فعال از رشد 20درصدی برخوردار بوده است.
 
 
 

ثبت نظر

ارسال