دکتر غلامرضا سلیمانی:

تسلط ارزیابان خسارت بیمه ای بر قوانین بین المللی اجتناب ناپذیر است

نمایه بانک : وقوع حوادث، اجتناب ناپذیر است اما می توان با برنامه ریزی صحیح، افزایش ضریب ایمنی و بهره گیری از ابزار هشداردهنده و تکنولوژی روز دنیا، اثرات منفی خسارات را تا حدود بسیاری کاهش داد.
  • چهارشنبه 26 دی 1397 ساعت 14:35

به گزارش نمایه بانک ، به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی ، دکتر غلامرضا سلیمانی که در جمع مدیران و اعضای انجمن ارزیابان خسارت، سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: پوشش ریسک و ایجاد امنیت و اعتماد، دو ماموریت اصلی صنعت بیمه به شمار می آید که تمامی ارکان این صنعت باید در راستای تحقق آن تلاش کنند.
رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر حساسیت وظایف و مسئولیت های ارزیابان خسارات در مسیر بالا بردن سطح رضایت بیمه گران و بیمه گذاران، تصریح کرد: تعیین میزان خسارت پرداختی باید با سقف پوشش های بیمه ای و مقدار خسارت، تناسب داشته باشد و به همین خاطر استقلال ارزیابان خسارت می تواند این اعتماد و اطمینان را در بیمه گران و بیمه گذاران به وجود بیاورد.
وی افزود: برای ایفای نقش تعیین کننده ارزیابی باید طوری برنامه ریزی شود که ارزیابان حرفه ای و مسلط به رشته های گوناگون بیمه ای تربیت شوند چرا که انجام این ماموریت مهم بدون تکیه بر تخصص گرایی ناممکن خواهد بود.
رییس شورای عالی بیمه با اعلام حمایت بیمه مرکزی از واگذاری بخش هایی از وظایف غیرحاکمیتی نهاد ناظر به انجمن ارزیابان خسارت، خاطرنشان کرد: نهاد ناظر صنعت بیمه از تاسیس انجمن های تخصصی و "ان جی او"های بیمه ای استقبال می کند و بستر لازم برای برون سپاری وظایف غیرحاکمیتی بیمه مرکزی به این انجمن ها، فراهم است.
دکتر سلیمانی، تمرکز بر بخش آموزش های فنی، بهره گیری از تکنولوژی های پیشرفته، برپایی جلسات مستمر هم اندیشی را از مولفه های مهم پیشرفت ارزیابان بیمه ای ارزیابی کرد و گفت: ارزیابان باید به قوانین بیمه ای مسلط باشند و با اشراف بر آیین نامه ها و ماده های قانونی در عالی ترین سطح تخصصی به ایفای وظایف خود بپردازند.
رییس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت ورود ارزیابان خسارت به حوزه های بین المللی تاکید کرد و افزود: متاسفانه در حال حاضر فعالیت کارشناسان و شرکت های ارزیاب خسارت در سطح بین الملل بسیار اندک است اما در صورت تسلط کارشناسان ارزیاب خسارت به قوانین بین المللی و آشنایی آنان با ابزار مدرن و تکنولوژی های روز دنیا، ورود جدی به این عرصه دور از دسترس نخواهد بود.
دکتر سلیمانی با تاکید بر ضرروت گسترش صندوق های بیمه ای، از بیمه نامه زندگی به عنوان یک ظرفیت اجتماعی عظیم نام برد و تصریح کرد: تامین آتیه و افزایش سطح رفاه اجتماعی در گرو توسعه بخش های بیمه ای سرمایه گذاری و تامین آتیه است و باید با تمرکز بر بیمه های زندگی به افزایش سطح رفاه و امید به آینده آحاد جامعه کمک کنیم.
وی در پایان از عزم جدی بیمه مرکزی برای اجرای دقیق ماده پانزده آیین نامه ۸۵ 
 مبنی بر ممنوعیت فعالیت ارزیابان غیرمجاز و فاقد مجوز  تاکید کرد و حساسیت هر چه بیشتر ارزیابان خسارت را در حوزه تخصص گرایی و کسب مهارت های کافی برای ارزیابی تمامی خسارات بیمه ای، خواستار شد.
شایان ذکر است همایش انجمن ارزیابان خسارت بیمه ای هم اکنون در ساختمان شماره دو بیمه مرکزی در حال برگزاری است.


ثبت نظر

ارسال