به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، مدیر طرح ساخت دستگاه شستوی ژانراتور سد و نیروگاه مارون گفت : این طرح که برای نخستین بار در کشور اجرا شده است ، به صورت خودکار، با کنترل از راه دور و بدون حضور نیرو در محیط ژنراتور اقدام به شستشوی همزمان رتور و استاتور می کند.
مسعود رفیعیان افزود : داشتن ضریب ایمنی بالا، صرفه جویی در وقت، دقت بالا در شستشو، استفاده بهینه از مواد شوینده و شیمیایی، امکان جمع آوری پسماند مواد شیمیایی شوینده برای جلو گیری از آلودگی محیط زیست و کنترل از راه دور بودن از جمله ویژگی های این دستگاه است.
وی گفت : تمامی مراحل طراحی، ساخت و آزمایش ها با همت، تلاش و کوشش شبانه روزی متخصصان واحدهای ابزاردقیق، الکترونیک و مکانیک شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون انجام شده که خود تجلی شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است.
مدیر طرح ساخت دستگاه شستوی ژانراتور سد و نیروگاه مارون ادامه داد : در گذشته برای انجام شستشوی ژنراتور در نیروگاه ها به اجبار می بایست یک تا دو قطب از رتور خارج شده که باعث هزینه، اتلاف وقت و احتمال بروز حادثه برای ژنراتور و افراد درگیر را بالا می برد.
نیروگاه برق آبی سد مخزنی مارون در فاصله 19 کیلومتری شمال شرق شهرستان بهبهان و در تکیه گاه چپ سد مارون واقع شده است و دارای ژنراتور سنکرون قطب برجسته است، 150 مگاوات ظرفیت تولید دارد.