به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی نقش بنگاه های بزرگ اقتصادی در رشد و توسعه کشور را خاطرنشان کرد و خواستار تدوین چارچوب ها و ضوابط لازم برای واگذاری مدیریت این بنگاه ها به مدیران توانمند، مجرب و متخصص شد.
آقای جهانگیری افزود: افزایش تولید و بهره وری بنگاه های اقتصادی در دستور کار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است و باید در این زمینه برنامه ریزی منسجم صورت پذیرد.
وی سپس با اشاره به گزارش دبیرخانه ستاد از واگذاری طرح های عمرانی نیمه تمام به بخش خصوصی، بر رفع موانع پیش رو برای تسریع در واگذاری ها تاکید و خاطرنشان کرد: با توجه به انتظار مردم در استان های مختلف به ویژه مناطق محروم کشور برای تکمیل طرح های نیمه تمام ضروری است راهکارهای مطمئنی برای برطرف کردن عوامل بازدارنده واگذاری این طرح ها تدوین شود.
رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده در چارچوب اقتصاد مقاومتی باید 2500 طرح عمرانی نیمه تمام به بخش خصوصی واگذار شود اما در موضوع واگذاری ها علاوه بر در نظرگرفتن توانمندی و صلاحیت بخش خصوصی باید زمینه بروز هر گونه فساد نیز از بین برود.
آقای جهانگیری همچنین با بیان اینکه دولت بازپرداخت سود اوراق مشارکت منتشر شده را تعهد کرده است و در زمان مقرر بازپرداخت خواهد کرد، گفت: اعتبار دولت باید نزد بخش خصوصی و مردم حفظ شود و در این خصوص راهکارهای مطمئنی طراحی شده است.
در این جلسه که وزرای نیرو؛ نفت؛ صنعت، معدن و تجارت؛ کشور؛ امور اقتصادی و دارایی؛ ارتباطات و فناوری اطلاعات و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و روسای سازمان های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور، معاونان حقوقی، علمی و فناوری رئیس جمهور ، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، مشاور اقتصادی رئیس جمهور و رئیس صندوق توسعه ملی حضور داشتند؛ دبیرخانه ستاد گزارشی از شاخص های مدیریت در بنگاه های بزرگ اقتصادی و همچنین گزارشی از بررسی عوامل بازدارنده و پیش برنده واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه ای ارائه کرد.
بر اساس گزارش دبیرخانه ستاد تاکنون 1330 پروژه نیمه تمام عمرانی در سطوح ملی و استانی واگذار و فراخوان برای 1607 طرح نیمه تمام دیگر نیز داده شده است.