پلمپ آسانسورهای غیراستاندارد از اول فروردین ٩٦

پرونده آسانسورهایی که از سوی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران مورد بازدید و بازرسی قرار گرفته اما تاکنون اقدام به رفع نقص نکرده‌اند به دادستانی تهران ارسال خواهد شد.
  • دوشنبه 27 دی 1395 ساعت 20:37
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان؛ پرونده آسانسورهایی که از سوی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران مورد بازدید و بازرسی قرار گرفته اما تاکنون اقدام به رفع نقص نکرده‌اند به دادستانی تهران ارسال خواهد شد.

پرونده آسانسورهایی که از سوی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران مورد بازدید و بازرسی قرار گرفته اما تاکنون اقدام به رفع نقص نکرده‌اند به دادستانی تهران ارسال خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه صنف آسانسور و وسایل الکترومکانیکی تهران، مسلم بیات، رئیس اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران با بیان این مطلب در گردهمایی فعالان صنف و صنعت آسانسور از آنها خواست تا خدا ترس باشند و استاندارد را رعایت کنند.

بیات با بیان اینکه کارهای خیلی خوبی با همکاری اداره کل استاندارد و اتحادیه صنف آسانسور و تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترومکانیکی تهران برای ساماندهی آسانسورهای شهر تهران صورت گرفته، افزود: هماهنگی‌هایی نیز میان قوه مجریه و قوه قضاییه صورت گرفته تا حوادث کمتری از سوی آسانسورها پدید آید.

وی با اشاره به اینکه تهیه بانک اطلاعاتی از آسانسورها، تولیدکنندگان و تعمیرکاران این صنف ضروری است، ادامه داد: هر دستگاه آسانسور اگر بخواهد ایمن باشد باید ماهانه سرویس و تعمیر شود و سالی یکبار نیز مورد بازدید و بازرسی قرار گیرد.

رئیس اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران با تأکید بر اینکه باید پروانه‌های طراحی و مونتاژ مورد بازنگری قرار گیرد، خاطر نشان کرد: پروانه‌‌ای که در آن قید نشود صاحب پروانه چند دستگاه آسانسور می‌تواند تولید کند، ایراد دارد.

وی همچنین خواستار رتبه‌بندی شرکت‌های طراحی و مونتاژ آسانسور شد و این پرسش را طرح کرد که آیا هر دارنده پروانه‌ای می‌تواند برای یک برج 30 طبقه آسانسور بسازد؟ پس موضوع تجربه، مهارت و آموزش در این میان چه می‌شود؟

به‌گفته وی حتی در شرکت‌های طراحی و مونتاژ برای ساخت آسانسور باتوجه به تعداد طبقات و تعداد ظرفیت نفرات باید بازنگری صورت گیرد.

بیات تاریخ 1/1/1396 را ضرب‌الاجل آسانسورهای غیراستاندارد اعلام کرد و گفت: از ابتدای سال 1396 پس از 3 بار بازدید از یک آسانسور چنان‌چه نقص آن برطرف نشود،‌ برای بار چهارم بازدیدی در کار نیست و آن آسانسور پلمپ شده و پروانه طراحی و مونتاژ شرکت متخلف(سازنده آسانسور) هم باطل می‌شود.

رئیس اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران بار دیگر خواستار بازنگری و تجدیدنظر در ارتقای دانش و شایستگی ارائه‌دهندگان خدمات آسانسوری شد و با صراحت اعلام کرد که این هشدار آخر است چراکه باید مسؤولیت اجتماعی را محترم بشماریم و آن را حفظ کنیم.

به باور بیات با مدیریت یکپارچه در صنعت آسانسور شاهد روزهای خوبی برای مردم خواهیم بود و از آنجا که همه دوست دارند کارهای خوب انجام دهند بنابراین کیفیت نشان شایستگی به کسی تعلق می‌گیرد که شایسته باشد.

انتهای پیام/

ثبت نظر

ارسال