به گزارش ایسنا، علی طیبنیا در دومین کنفرانس فرصتهای سرمایهگذاری در لرستان، اظهار کرد: امسال سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال نامگذاری شده که سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی بر مبنای درک و شناخت عمیقی از مشکلات، چالشها و آسیبهای اقتصاد ایران طراحی شده است.
وی افزود: هدف این است که ضمن اصلاحات ساختاری و نهادی در اقتصاد ایران زمینه برای دستیابی به رشد اقتصادی مستمر و پایدار فراهم شود؛ رشدی که بتواند عزت، کرامت و سربلندی ملت ایران را در برداشته باشد.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: بدون رشد اقتصادی با فقر و نابرابری نمیتوان مقابله کرد و بدون رشد اقتصادی و بدون تولید رشد یابنده، نمی توان از جایگاه مناسبی در عرصه بین المللی برخوردار بود.
طیبنیا اضافه کرد: بدون رشد اقتصادی مستمر و بالا و بدون ارتقای توان تولید کشور امکان تامین معیشت مناسب، تامین کرامت و عزت برای مردم ما وجود ندارد.
وی بیان کرد: در سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی دستیابی به رشد اقتصادی مستمر و پایدار به عنوان اولویت راهبردی برای نظام ایران انتخاب شده است.
وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه رشد اقتصادی باید درونزا باشد و از همه ظرفیتها و فرصتها بهره گرفت، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد بسته نیست و سعی میکند از فرصتهای موجود در عرصه بین الملل بیشترین بهره را برای رفاه بیشتر مردم بهرهبرداری کند.
طیبنیا افزود: استان لرستان در طول تاریخ پرشکوه ملت ایران نقش بینظیری در دفاع از ارزشها، آرمانها و دفاع از شرافت، عزت و کرامت ایران اسلامی داشته است.
وی گفت: مهمترین سرمایه کشور نیروی انسانی آن است که استان لرستان یکی از نمونههای بسیار مناسب از این جهت است.
۸۷ میلیارد تومان در اختیار شهرداریهای لرستان قرار گرفته است
طیبنیا در مراسم افتتاح پل جهادگران خرمآباد نیز اظهار کرد: در سال گذشته از محل منابعی که سازمان امور مالیاتی وصول میکند ۸۷ میلیارد تومان در اختیار شهرداریهای استان قرار گرفته تا در پروژههای شهری استفاده شود .
وی افزود: امسال قول میدهیم عدد قابل ملاحظهتری در اختیار شهرداریها قرار داده شود و منابع باید به سمت استانهای کم برخوردار هدایت شود و این سیاست در حوزه منابع بودجهای دولت و سیستم بانکی است .
وزیر اقتصاد و داراریی با اشاره به همایش فرصتهای اقتصادی در لرستان، تصریح کرد: فرصتهای سرمایهگذاری با حضور سرمایهگذاران بررسی و توفیقات به دست آمده مرور شد.
طیبنیا اضافه کرد: امروز آرامشی در اقتصاد کشور حاصل شده و تعاملات اقتصادی ما در یک چهارچوب معقول قرار گرفته است. با این همدلی و همراهی در استان بین مقامات شهری و استانی در آینده شاهد پیشرفتهای خوبی در استان خواهیم بود.
وزیر اقتصاد و داراریی گفت: پل جهادگران چهارمین پلی است که در شهر خرمآباد در طی این دولت ساخته و دومین پلی است که افتتاح میشود.
وی بیان کرد: استان لرستان در تاریخ شکوهمند ایران اسلامی استانی مؤثر بوده با مردمی سلحشور و غیور که همواره از ارزشهای اسلامی و مرزهای شرف و عزت این کشور دفاع و حراست کردند و شایسته زندگی بهتری هستند و نظام و دولت بنا دارد از همه فرصتها برای این منظور استفاده کند.
تقویت توان تولید کشور یکی از اولویتهای دولت است
طیبنیا همچنین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استفاده از سیستمهای نوین برای مقابله با قاچاق کالا در گمرکهای کشور در دستور کار قرار گرفته است .
وی افزود: تجهیز گمرکهای کشور به سیستم جدید موجب میشود که به سرعت کانتینرها، کامیونها و همچنین اجناس آنها مورد بررسی قرار گیرد .
وی تصریح کرد: میزان قاچاق کالا در کشور در سال ۱۳۹۳ حدود ۲۵ میلیارد دلار، در سال۱۳۹۴ حدود ۱۵ میلیارد دلار و در سال گذشته بین ۱۲ تا ۱۳ میلیارد دلار بوده است .
به گفته طیبنیا سیستم گمرک به سیستم نیروی انتظامی وصل شده است که این امر احتمال کشف کالای قاچاق در کشور را افزایش میدهد .
انتهای پیام